24 oktober 2007

Väggen

Precis som Martin antyder i en kommentar har den här säsongen slitit hårt på andra än spelare och ledare. För egen del kan jag inte beskriva det på annat sätt än utmattning. Utmattad av Sirius. Stackars mig, typ.

Men nu får det vara slutömkat. Varje skvallerskribents bästa period har ju redan börjat - Niklas Thor och Derek Gaudet har redan varit här, två nya lär komma den här veckan. Det börjar helt enkelt bli dags att spekulera igen, och det vet vi ju hur man gör här. Längtar redan efter laguppställningsdiskussionerna där framåt februari/mars!

Kan på tal om inget rekommendera det som står i signaturen. Men det visste ni nog redan. Om ni vill ha något lite mer djärvt så lyssnar ni på Panda Bear - Person Pitch.
----------------
Now playing: Robert Plant & Alison Krauss - Sister Rosetta Goes Before Us
via FoxyTunes

3 kommentarer:

Martin sa...

Innebär det här att vi får tippa sista omgången också? Ordentligt och som en egen post. Jag känner på mig att jag fortfarande både kan vinna och tappa det här.

Martin sa...

Jamen nu när jag börjat kör jag på till säsongen är helt klar.

Degerfors - Norrköping 1
Örgryte - Bunkeflo 2
Enköping - Öster 1
Åtvidaberg - Landskrona X
Mjällby - Falkenberg X
Ljungskile - Sundsvall X
J Södra - Sirius X
Sylvia - Häcken 2

Uv sa...

det är bra, martin. nästan oavsett hur du tippat får vi nog lov att utropa dig till segrare på ren viljestyrka och uthållighet. eller wo!