09 maj 2007

Vi måste ha en stark bänk också...

Avbytarbänken:

målvakt, Stanley Sjöberg
En inspirationsspelare som kommer långt på sin tro på sin egen förmåga att rädda även de mest hopplösa lägen. Utpräglad straffexpert som trots sina extremt långsamma reaktioner alltid ser till att inte släppa in något där bak.

back, Ban Ki-Moon
En lojal spelare som jobbar på i det tysta. En så kallad vattenbärare utan några riktigt starka sidor, men som inte heller har några direkt svaga. Har inget emot att ständigt sitta på bänken och titta på och är därigenom oerhört viktig för lagmoralen. En spelare som kan komma in i slutet av matcherna för att låta tiden gå och fördröja spelet, men som sällan eller aldrig kommer fram i avgörande lägen.

mittfältare, Mulla Omar
Kraftfull spelartyp med ett ruskigt hårt skott som dock kan träffa i princip vart som helst. Kan åstadkomma mycket oreda i ett tröttkört försvar och är därmed den perfekta avbytaren. Drar ofta på sig onödiga kort i pressade situationer.

mittfältare, George W Bush
Kommer ofta in i slutet av matcherna och dominerar tack vare sin råstyrka. Är väl ingen större taktiker och är riktigt usel i huvudspelet, men är en riktig inspirationsspelare som dock ofta har svårt att hantera sin stora kroppshydda. Har ofta svårt att döda matcherna och håller väldigt sällan i 90 minuter, men är perfekt att ha på bänken.

forward, Lars Leijonborg
Krigar desperat för att få behålla sin plats i truppen sedan han petats från startelvan på grund av sin benägenhet att dra på sig småskador hela tiden. Är dock en spelare som man aldrig ska räkna bort och som tack vare sin förmåga att hugga på allt som rör sig kan ställa till med ordentlig oreda i straffområdet.

2 kommentarer:

255p sa...

Vem från den här bänken kan tänkas ersätta Tony "hänger skorna på hyllan" Blair?

Uv sa...

Borde ju vara Mulla Omar, även om han har lär vara avstängd var tredje match, och dessutom dra på sig ett antal grova utvisningar under säsongen...