02 mars 2007

Speglingar

Ingen dålig dag för Sirius. If you can't beat 'em, join 'em. Får lite vibbar från Milan på 90-talet, då dom köpte varenda spelare som var bra just mot dom. Gillar det. Inte för att jag gillar Milan, det ska gudarna veta att jag inte gör, men för att det visar på tåga, mod och ambition i Sirius. När KÖPTE vi senast en spelare? Jag har ärligt talat inte en aning.

Så allt är bra då, eller? Vad tror ni? Självklart inte. Årets Sirius har inte visat sig på plan ännu, och gör inte det i morgon heller. Vet inte hur mycket man kan utläsa av morgondagens match, förutom att vi (som vi redan konstaterat här på Studan) är "rätt" sårbara för skador i backlinjen.

En snabb jämförelse - spegling i vattnet, blick i spegeln - mellan morgondagens startelva och den, typ, idealiska visar prov på grumliga vätskor, spruckna speglar.

2007, modell bra
Jon
Linus, Gurra, Luggen, Tighe
Ante, Fredrik, Gallo, Mani
Antou, Hoch

2007, modell försäsong mot Syrianska
Jon
Linus, Fredrik, Luggen, Tighe
Kim, Daouda, Gallo, Lundin
Antou, Olle

Men nej, jag säger inget. Mer än att det är ett ganska skumt mittfält. Och (återigen) att Fredrik inte ska lira mittback. Kan vi inte bara ta och klona Luggen; klyva den rakt itu och skapa två sidbenor?

jaja. Vi kan väl helt enkelt säga att vi bara räknar träningsmatcherna fr o m nästa vecka? Ok, deal.

Inga kommentarer: