07 februari 2007

Bit för bit

Det är inte klart, men det så kallade lagbygget inför Superettan faller faktiskt så sakteliga på plats. Gallo, Jallow, Luggen och nu Hoch. Kullinger fortsätter. Nästa vecka kanske de sista pusselbitarna trillar dit?

Innan dess är det matchdags för första gången. Sirius är klart slitet, småskadat och sargat. Ingen större tillställning att vänta, med andra ord. Frågan är vilka som lirar över huvud taget. Kullinger har inte tränat mycket och står över, liksom skadade Musse & Pereira. Gallo har knappt kommit igång igen efter skada och vilar säkert också. Hur kommer det att se ut då? Alla tillgängliga spelare kommer att få tid, helt säkert. En halvlek var, en del får mer.

En möjlig startelva:

Jon
Linus, Hjalle, Gurra, Luggen
Olsson, Daouda, Kim
Mani
Antou, Hoch

Och det ser ju rätt okej ut, trots allt. Om Mille väljer att spela alla starka kort samtidigt, vilket inte är säkert. Bänken är mindra imponerande. Några junisar (Fernberg, Ekstrand?). Adam, Eldin, Palmqvist och Lundin. García. Kanske Nekmouche om han är någorlunda kry.

Hursom tänker jag inte ägna särskilt många minuter åt att analysera resultat och dylikt. Det är från och med nästa vecka som matchandet börjar på allvar, mot AIK. Då är Gallo med. Kullinger. En utländsk spelare till, en inhemsk. Då börjar bänken se rätt imponderande ut också!

Inga kommentarer: