28 juli 2010

U21-turnén fortsätter

I morgon torsdag är det dags för resten av a-truppen att spela träningsmatch i U21-serien. Assyriska i Södertälje står på menyn och startelvan lär se ut som följer:

Bylle
Ian - Oscar - Dillan - Adam Outinen (inlånad från stora storstadsklubben)
Jernberg - Ernesto - Olsson
Mani - Sunday - Kango

På bänken sitter åtminstone Wikner och Junior, sedan är det tänkt att det ska lånas in ett par från GUSK också eftersom juniorerna spelar match samtidigt.

Förhoppningsvis kan Brännan och Antonio få lite fler positiva svar i den här matchen än i den förra. Framför allt skulle man ju vilja få igång målskyttet på Sunday. För gudarna ska veta att det är i den avdelningen vi har fått slita i år. Sedan är det ju alltid intressant att se vad Outinen eventuellt kan tillföra. Wikner får säkert ett till inhopp och en chans att visa att måndagens fina insats var ordinarie så att säga.

Sedan kan man ju konstatera att det är trevligt att U21 äntligen används så som det är tänkt. Att matcha in spelare som behöver speltid och att testa sig fram. Inte som någon sorts egen satellit i klubben som spelar lite som man vill. Sådant har klubben knappast råd med i all evighet.

För sillykremlologen kan annars noteras att Assyriska har köpt ytterligare en kass försvarsspelare i Kyle Konwea och att Gurra är bofast på bänken. Dock kunde väl alla som var på Löten i måndags knappast undgå att höra att det knappast blir något inlånande av Gurra till Sirius i höst. Intresset verkar svalt. Och vafan. När man tänker efter är det väl inte så svårt att förstå egentligen. Men därmed blir Elias enligt lokalpressen utlovade besked på fredag än viktigare.

Nån som har tid och ork att ta sig till Södertälje får för övrigt gärna avlämna rapport vad gäller cowboy Anderssons fortsatta härjningar. Och berätta om Junior verkligen är den nye frälsaren, som vissa i publiken i måndags verkade fast beslutna om. Själv måste jag tyvärr äta kräftor och dricka snaps.

5 kommentarer:

Farbror the Guru sa...

Adam Outinen? En potentiell Linus Smedjegård med skadehistorik?

Panikbyrån sa...

Inlånad skrev jag om Adam Outinen igår. Övergången blev dock klar idag, så nyförvärv från Dyrgården är mer korrekt. Intressant!

FasterIngeborg sa...

Gurra lånas ut till Trollhättan

Anonym sa...

Blev en väldigt kort match.

Anonym sa...

Trollhättan? Kul med bottenstrid tyligen.