11 juli 2009

Dagens träning

Med risk för att bli avfärdad som Bagdad Bob så måste jag konstatera att dagens träning, den näst sista inför matchen mot Syrianska, såg rätt bra ut. 20 pers i gång, två-tre på rehab (Söderbring, Olausson och Blomman) och en hemma med halsont (Haisem). Hochen, Love och Palmqvist körde alla för fullt även i två-målsspelet. Av dem är det nog dock bara Palmqvist som eventuellt kan bli aktuell för truppen, men man ska aldrig säga aldrig. Träningen såg ut att fokusera mycket på fart, passningsspel och omställningar och det är onekligen ett spel som laget just nu behärskar förvånansvärt bra.

3 kommentarer:

Farbror the Guru sa...

Tack för rapporten, Mr Bob! Det ryktas att Garligur skall bli Glad-Garry och att han tippar två raka segrar.

Alltså, här lämnar man Uppsala i två ynkliga dagar & alla ballar ur!! Mittåt!

Leon sa...

Låter som om det är tveksamt om det finns en hel backlinje. Det är bara att konstatera att om Sirius ska ordna det här så behöver man en hel backlinje flera matcher i rad. Det är inget unikt, utan det gäller såväl bättre som sämre lag.

Panikbyrån sa...

Det lät som om Haisem kommer att kunna spela. Leon, har du lust att skicka ett mail till henrikfrojmark@hotmail.com, skulle gärna ha kontakt med dig. (Var hur anonym du vill.)